دندانپزشک

ریمو یا برداشتن کامپوزیت ونیر

امتیاز دهید
پس از اینکه شما صاحب کامپوزیت ونیر شدید شاید بعد از چند سال بخواهید آنها را حذف کنید یا ریموو کامپوزیت انجام دهید که میتواند دلایل متفاوتی داشته باشد.
حذف کامپوزیت از روی دندان
نمایش ویدیو درباره ویدیو حذف کامپوزیت از روی دندان

میتوانید از طریق دکمه ویدیو را دانلود کنید

۱

رزرو نوبت و یا ثبت شماره

۲

با شما تماس میگیریم

۳

ارسال عکس و مدارک

۴

زمان حضور در کلینیک را هماهنگ میکنیم

اشتراک گذاری با دوستان:

کامپوزیت ونیرها گزینه ای عالی برای مراجعه کنندگانی است که می خواهند با دندانپزشکی زیبایی ظاهر لبخند خود را بهبود بخشند، اما نمی خواهند تحت عمل جراحی های پیچیده قرار بگیرند. مواد کامپوزیت ساخته شده از زیرکونیم یا سرامیک که برای یک نتیجه ی خاص، زیبا و فوق العاده طبیعی که به جلوی دندان‌های شما چسبانده می‌شوند.

 حالا پس از اینکه شما صاحب کامپوزیت ونیر ها شدید ممکن است بعد از چند ماه یا چند سال بخواهید آن ها را در بیاورید. این موضوع دلایل مختلفی میتواند داشته باشد , ما امروز در اینجا تصمیم داریم هر اطلاعاتی که درمورد حذف این کامپوزیت ونیرها نیاز است بدانید را  در خدمتتان قرار دهیم.

خواندن این مطلب میتواند برای شما مفید باشد: قیمت کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان کامپوزیت دندان اساساً پرکننده های دندانی معمولی هستند که تنوع رنگی دارند تا سایه طبیعی دندان اصلی را منعکس کنند. آنها را با نام‌های پرکننده رزین، پرکننده‌های سفید و پرکردگی‌های متناسب با رنگ دندان می‌شناسند.

 پس از اینکه دندانپزشک ناحیه پوسیده یا بخش آسیب دیده دندان را بردارد، یک پرکننده کامپوزیت در جای آن قرار میدهد که ترک ها، شقاق ها و پوسیدگی دندان های آسیب دیده را مانند پرکردگی های معمولی ترمیم می کنند. ازکاپوزیت به عنوان روکش یا ونیر هم یاد میشود که در دندانپزشکی زیبایی گاهی از کامپوزیت ونیر استفاده میشود.

به طور کلی عمر کامپوزیت دندان بین ۷ الی ۱۰ سال است اما باید بدانید که طول عمر کامپوزیت دندان به عوامل مختلفی مانند کیفیت مواد مورد استفاده، اندازه و محل کامپوزیت ونیر استفاده شده و عادات بهداشت دهان و دندان بیمار بستگی دارد. به طور کلی، یک کامپوزیت دندان می تواند تا پنچ سال یا بیشتر با مراقبت و نگهداری مناسب دوام بیاورد.

 کامپوزیت ممکن است به مرور زمان فرسوده شوند، به خصوص اگر برای دندان های بزرگ یا به شدت پوسیده استفاده شده باشد. علاوه بر این، کامپوزیت های دندانی ممکن است با گذشت زمان تغییر رنگ دهند، به خصوص اگر مراجعه کننده سیگار یا قهوه، چای یا سایر نوشیدنی های لکه دار مصرف کند.

 

بله، کامپوزیت های دندان قابل حذف هستند. با این حال، فرآیند برداشتن کامپوزیت دندان شامل سوراخ کردن یا برش مواد است که می تواند به ساختار دندان زیرین آسیب برساند. اما دندان به همان حالت نمیتواند باقی بماند باید مجدد روکش شود.

دلایل مختلفی وجود دارد که  کامپوزیت دندان نیاز به برداشتن داشته باشد، از جمله:

آسیب:

کامپوزیت های دندانی ممکن است به دلیل ضربه، گاز گرفتن اجسام سخت یا سایش طبیعی دچار تراشه یا شکستگی شوند. اگر آسیب زیاد باشد، کامپوزیت ممکن است نیاز به برداشتن و تعویض داشته باشد.

پوسیدگی:

اگر پوسیدگی در زیر کامپوزیت ایجاد شود، ممکن است لازم باشد برای تمیز کردن پوسیدگی و جلوگیری از گسترش بیشتر آن، آن را جدا کنید.

تغییر رنگ:

کامپوزیت های دندانی می توانند با گذشت زمان تغییر رنگ دهند، به خصوص اگر مراجعه کننده سیگار بکشد یا نوشیدنی های لکه دار بنوشد و اگر تغییر رنگ شدید باشد، ممکن است شخصی بخواهد کامپوزیت برداشته شود و با یک روکش جدید جایگزین شود.

آلرژی یا حساسیت:

در موارد نادر، بیمار ممکن است واکنش آلرژیک یا حساسیت به مواد کامپوزیت ایجاد کند. در چنین مواردی، کامپوزیت ممکن است نیاز به برداشتن و جایگزینی با مواد دیگر داشته باشد.

نارضایتی از رنگ و شکل کامپوزیت:

کامپوزیت ساده به دلیل اینکه با یک رنگ از مواد شکل میگیرد گاهی شکل و ظاهری طبیعی ندارد که البته با انجام شیوه لایرینگ میتوان نتیجه بهتری را به نمایش گذاشت.

توجه به این نکته ضروری است که تصمیم برای برداشتن کامپوزیت دندان باید توسط یک متخصص دندانپزشکی پس از معاینه و ارزیابی کامل روکش و ساختار اطراف دندان گرفته شود.

خواندن این مطلب میتواند برای شما مفید باشد: مراقبت های پس از زیبایی

اگر مراجعه کننده از روکش کامپوزیت خود به هر دلیلی از جمله طبیعی نبودن یا مشکلات درمانی راضی نباشد میتوان روکش کامپوزیت قبل را با کامپوزیت ونیر به شیوه لایرینگ جایگزین کرد که دندان طبیعی تراز قبل بنظر بیاید. راه های جایگزین دیگر مانند لمینت نیز وجود دارد که میتوان با کامپوزیت جایگزین کرد.

مهم است که همه گزینه های موجود را با یک متخصص دندانپزشکی در میان بگذارید تا بهترین روش درمانی برای نیازها و ترجیحات فردی مراجعه کننده تعیین شود.

خواندن این مطلب میتواند برای شما مفید باشد: کامپوزیت به شیوه لایرینگ

برداشتن کامپوزیت دندان می تواند باعث ایجاد برخی مشکلات یا عوارض بالقوه شود.

یکی از بزرگترین مشکلات برداشتن کامپوزیت این است که در صورت حذف کامپوزیت ونیر نمیتوان آن دندان را در همان حالت نگه داشت حتما نیاز به روکش جدید دارد حالا یا کامپوزیت ونیر به شیوه های متفاوت یا لمینت .

 فرآیند برداشتن کامپوزیت ممکن است باعث آسیب به ساختار زیرین دندان شود، به خصوص اگر کامپوزیت به طور محکم به سطح دندان چسبیده باشد. میزان آسیب بستگی به مهارت و تجربه متخصص دندانپزشکی دارد که این روش را انجام می دهد.

مهم است که قبل از انجام این عمل در مورد خطرات و مزایای برداشتن کامپوزیت با یک متخصص دندانپزشک صحبت کنید.

معمول ترین روش برای حذف کامپوزیت استفاده ازفرزهای دندانپزشکی است که دندانپزشک کامپوزیت را از روی دندان میتراشد تا به مینای دندان برای روکش جدید دسترسی داشته باشد.

پیشنهاد ما

قبل از انجام خدمات دندانپزشکی، باید به توصیه یک پزشک متخصص گوش دهید و با توجه به نیازهای شخصی خود تصمیم بگیرید و شیوه مناسب را انتخاب کنید.

دکتر میلاد عشقی

سوالات متداول

کامپوزیت ونیرها جزء درمانهای زیبایی هستند که میتوانند در رنگهای متنوع وشبیه به دندان واقعی باشند که این موضوع می تواند بسیاری از اشتباهات لبخند شما را برطرف کنند. مراجعه کنندگان همچنین آنها را دوست دارند زیرا وقت گیر یا گران نیستند، شامل عمل های پیچیده نیستند و به این دلیل که در کامپوزیت به شیوه لایرینگ (لایه بندی) شما دندانهایی خواهید داشت که دقیقا اندازه دندانهای قبلیتان طبیعی هستند!

 کامپوزیت ونیرها توسط دندانپزشک مستقیماً روی دندان شما طراحی و نصب میشوند که به طور معمول، ونیرهای کامپوزیت را می توان تنها در یک بازدید قرار داد، اما این موضوع  مقداری به وضعیت دهان و دندان بستگی دارد.

مراقبت از آنها به همان مراقبتی نیاز دارد که دندان های طبیعی شما به آن نیاز دارند. با گذشت زمان، آنها تحت تأثیر مایعات تیره تر و اجسام سختی مانند یخ و آب نبات ها قرار می گیرند. مراجعه منظم به دندانپزشک هر شش ماه یکبار باعث افزایش طول عمر روکش های شما می شود.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلینیک دکتر میلاد عشقی